Notice: Undefined index: l in /home/blog.kerjasimple.com/public_html/wp-content/plugins/wpurlrotator/wpurlrotator.php on line 20
Kerja Simple – Terima Kasih – KerjaSimple.com Kerja Simple – Terima Kasih – KerjaSimple.com
TAHNIAH, pendaftaran dan pembayaran anda telah kami terima dan dalam proses.

TAHNIAH! SILA TONTON VIDEO INI DAHULU..

Anda telah berjaya membeli simkad Tone Wow.

1. Simkad akan di pos kan esok (hari bekerja), sila baca kertas kuning yang akan anda terima bersama simkad.

Jika anda pilih no baru, masukkan simkad & dail *126# untuk periksa no telefon simkad.

• Jika kekalkan no lama,  wakil kami akan whatsapp anda esok hari untuk proses kekalkan nombor lama anda. Jangan risau, sekejap je..

2. Semak whatsapp anda, pastikan terima whatsapp yang ada mengajar anda cara guna sim Tone Wow. Jika tiada, klik di sini.

Anda nak tak tahu rahsia bagaimana guna handphone PERCUMA je setiap bulan dengan simkad Tone Wow?Kami akan dedahkan rahsia bagaimana caranya anda guna simkad Tone Wow ni, tanpa perlu bayar topup setiap bulan. PERCUMA SEUMUR HIDUP! 

DAPATKAN E-BOOK INI SEKARANG

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

Rujukan: %%SPONSOR_NAME%%