Notice: Undefined index: l in /home/blog.kerjasimple.com/public_html/wp-content/plugins/wpurlrotator/wpurlrotator.php on line 20
Kerja Simple, Share Link Aje – UPGRADE PREMIUM (Backup) – KerjaSimple.com Kerja Simple, Share Link Aje – UPGRADE PREMIUM (Backup) – KerjaSimple.com
Jam
Minit
Saat

SPECIAL! BUAT TEMPAHAN SEBELUM TIMER CECAH 00:00:00

…dan anda akan diberikan langganan PERCUMA web replika KerjaSimple.com bukan selama 6 bulan, tetapi 12 bulan (NILAI: RM120)

TUNGGU SEKEJAP

(JOM UPGRADE)

Awak bakal buat tempahan Pakej KerjaSimple PREMIUM tapi sebelum itu…

TAHUKAH awak bahawa awak boleh kekalkan nombor telefon kesayangan yang awak tengah guna sekarang tu ke dalam program Tone Wow?

Bila awak didaftarkan ke dalam Tone Wow melalui web KerjaSimple ini, awak tak perlu ada nombor fon ekstra, yang mungkin leceh dan membebankan.

Guna aje nombor yang awak sedia ada tu.

Jadi, tak adalah bebanan baru.

Bijak, kan?

Cuma tambah RM9 FREE aje untuk kekalkan nombor kesayangan awak sekarang tu, menjadikan pakej upgrade ini cuma RM299.

Jom upgrade pakej kekalkan nombor kesayangan awak tu sekarang!

Kekalkan Nombor

(UPGRADE)

RM299 SAHAJA

YA, upgrade untuk kekalkan nombor kesayangan saya ke dalam Tone Wow. Ini menjadikan nombor telefon saya sekarang sebagai satu pelaburan, bukannya bebanan kewangan.

atau…

Daftar Nombor Baru

(TIADA UPGRADE)

RM299 SAHAJA

TIDAK, saya taknak upgrade & cuma nak guna nombor Tone Wow baru dipilih secara rawak. Saya faham yang ini akan membuatkan saya terpaksa maintain nombor telefon ekstra di dalam hidup saya.

*perhatian – Hafidz Arif adalah leader Tone Wow yang menghasilkan sistem KerjaSimple ini bersama beberapa leader hebat yang lain, dan awak akan didaftarkan di bawah %%SPONSOR_NAME%%. Sama ada awak daftar direct di bawah Hafidz Arif atau pun tidak, ianya tidak menjadi masalah kerana semua pengguna web replika KerjaSimple adalah anak didik Hafidz Arif & Team KerjaSimple.com. Kita adalah di dalam team yang sama, menggunakan sistem yang sama & mendapat sokongan/bimbingan yang sama – duplikasi tanpa prejudis. Ini juga bermakna, pada masa akan datang, prospek lebih mudah mendaftar di bawah anda kerana kita semua menggunakan sistem yang seragam dan adil.

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.