Notice: Undefined index: l in /home/blog.kerjasimple.com/public_html/wp-content/plugins/wpurlrotator/wpurlrotator.php on line 20
Kerja Simple, Share Link Aje – Tahniah & Terima Kasih (Registration Successful) – KerjaSimple.com Kerja Simple, Share Link Aje – Tahniah & Terima Kasih (Registration Successful) – KerjaSimple.com

TAHNIAH!

Anda telah membeli simkad ekstra melalui web KerjaSimple.

1. Beli simkad extra tak akan rugi. Jika ada duit, beli saja banyak-banyak. Anda jual sekali, tapi anda untung berkali-kali.

Berterusan dapat komisen setiap bulan tanpa henti selagi pelanggan topup. Bahkan jika anda sudah meninggal, komisen boleh diwariskan.

2. Simkad extra tersebut belum didaftarkan lagi. Jika anda nak daftarkan ahli ada 2 cara:

Pertama : Melalui Whatsapp

Anda boleh ikuti arahan dalam Pocket Book di muka surat 3 untuk cara pendaftaran.


Kedua : Melalui aplikasi myWOW.

Anda boleh rujuk video ini untuk daftarkan ahli melalui aplikasi MyWow: https://youtu.be/gZ69W47Upi8

3. Untuk ID anda boleh rujuk dalam aplikasi Mywow bahagian usage.

-Hafidz Arif-

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

Rujukan: %%SPONSOR_NAME%%