Notice: Undefined index: l in /home/blog.kerjasimple.com/public_html/wp-content/plugins/wpurlrotator/wpurlrotator.php on line 20
Kerja Simple, Share Link Aje – Disclaimer – KerjaSimple.com Kerja Simple, Share Link Aje – Disclaimer – KerjaSimple.com

Disclaimer

Penafian


Setiap usaha telah dibuat untuk mempersembahkan produk ini dan potensinya secara tepat. Walaupun industri ini merupakan salah satu dari segelintir di mana seseorang boleh menulis cek sendiri dari segi pendapatan, tiada jaminan bahawa anda akan memperoleh wang menggunakan teknik dan idea terkandung dalam bahan-bahan yang ditawarkan. Contoh-contoh yang disebut dalam bahan tersebut tidak boleh ditakrifkan sebagai suatu janji atau jaminan pendapatan. Potensi pendapatan bergantung sepenuhnya kepada pengguna produk, idea dan teknik kami. Kami tidak bermaksud untuk menonjolkannya sebagai suatu “skim cepat kaya”.

Sebarang dakwaan yang dibuat mengenai pendapatan sebenar atau contoh keputusan sebenar boleh ditentusahkan mengikut permintaan. Tahap kejayaan anda dalam memperoleh keputusan yang didakwa dalam bahan kami berhantung kepada masa yang anda luangkan untuk program, idea dan teknik yang disebut, dan juga kepada kewangan, pengetahuan dan kepelbagaian kemahiran anda. Oleh kerana faktor-faktor ini berbeza-beza menurut orang perseorangan, kami tidak dapat menjamin kejayaan anda mahupun tahap pendapatan anda. Kami juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang tindakan anda.

Bahan-bahan dalam produk dan laman web kami mungkin mengandungi maklumat yang meliputi atau berdasarkan kenyataan optimis terkandung dalam maksud Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Kenyataan optimis menggambarkan jangkaan atau ramalan kami mengenai kejadian masa akan datang. Anda boleh mengenal pasti kenyataan sebegini dengan menyedari hakikat bahawa ia tidak berkaitan dengan sebarang kejadian bersejarah mahupun kejadian terkini. Ia menggunakan perkataan seperti ‘menjangka’, ‘menganggar’, ‘menjangka’, ‘mengunjur’, ‘berniat’, ‘merancang’, ‘percaya’, dan perkataan serta istilah lain yang mempunyai maksud yang sama berkaitan dengan penjelasan pendapatan berpotensi atau prestasi kewangan. Penyata pendapatan dalam website ini bukanlah menggambarkan keuntungan 100% dari hasil menggunakan formula di website ini. Ia adalah akaun bank umum pemilik dan digunakan untuk berbagai transaksi.

Sebarang dan semua kenyataan optimis di sini atau pada sebarang bahan jualan kami adalah bertujuan untuk meluahkan pendapat kami mengenai potensi pendapatan. Pelbagai faktor penting dalam menentukan keputusan sebenar anda dan tiada jaminan diberi bahawa anda akan memperoleh hasil yang sama seperti kami atau orang lain. Malahan, tiada jaminan dibuat bahawa anda akan memperoleh sebarang hasil dari idea dan teknik yang terkandung dalam bahan produk kami. Sebarang testimoni dalam web ini bukanlah milik peribadi website ini, ia adalah sumber benar dari program yang berkaitan.

Kenyataan yang berpandangan ke hadapan adalah tertakluk kepada risiko dan ketidak tentuan, yang boleh menyebabkan keputusan sebenar untuk berbeza daripada segi material daripada yang disasar atau yang tersirat di dalam kenyataan yang berpandangan ke hadapan itu.

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

NANTI DULU!

Nak Tau Bagaimana Saya Hasilkan RM40,000 Sebulan?