(pesan dalam masa 12 jam untuk nikmati kos penghantaran PERCUMA & menang GOLDBAR!)

TAWARAN TERHAD!

Jom Kayakan Ahli Keluarga Awak Juga

Cuba korang tengok family yang ada sekarang.

mak ayah,
adik adik,
abang kakak,
kawan-kawan baik,
sedara mara.

Semua guna handphone kan?

Simkad apa mereka pakai, dapat duit tak?

Setiap bulan mereka bayar bil topup, siapa yang dapat duit? Ofcoz boss Celcom, Maxis, U-Mobile tu.

Stop lah kayakan mereka. Kali ni kayakan diri kita pula.

Dah alang-alang kita buat bisnes Telco ni, tukarkan dulu simkad mereka kepada ToneWow.

Jangan risau, Nombor lama boleh dikekalkan.

Kemudian, ahli keluarga awak pun boleh buat bisnes Tone Wow ni bersama awak… nanti sama-sama buat duit.

Elakkan Kes Malang Ini...

Nak tau tak apa yang malang tu?

Katakan awak dah jadi ahli Tone Wow hari ni tapi tak bagitau family & tak daftarkan mereka ke dalam Tone Wow.

Esoknya mereka nampak iklan KerjaSimple saya & join Tone Wow di bawah saya. Tak ke awak tersangat rugi? 

Patutnya mereka dah daftar di bawah awak tapi awak tak ada simkad ekstra untuk daftarkan mereka secepat mungkin.

Itulah sebabnya kenapa awak kena dapatkan simkad ekstra hari ini juga.

Guna Fon PERCUMA Seumur Hidup

Nak tahu lagi tak? (ini best)

Bila awak daftarkan 10 orang kenalan saja kepada simkad Tone Wow, anggaran awak boleh dapat komisen sekitar RM50.

Jika mereka topup setiap bulan, maka setiap bulan awak dapat komisen RM50 tersebut.

Komisen tu awak boleh gunakan untuk membayar topup handphone diri sendiri. Maknanya setiap bulan awak tak payah topup dah, guna duit dari komisen saja. Guna handphone PERCUMA seumur hidup lepas ni!

Ekstra Tiket Cabutan Emas "GOLD Bar" & FREE Postage

1 simkad berharga RM12.50, ada bonus kami nak beri,

Pakej 1:

Jika beli 5 simkad extra RM62.50, tapi awak bayar hanya RM60 saja Free postage dan 1 tiket ekstra untuk sertai cabutan Emas Gold Bar

Pakej 2:
Jika beli 10 simkad extra RM125, tapi awak bayar hanya RM120 saja Free postage dan 3 tiket ekstra untuk sertai cabutan Emas Gold Bar

Cabutan emas gold bar ini akan kami buat di Group Support pada Minggu pertama bulan depan. Mana tahu rezeki dapat emas!

5 Keping Simkad

RM60 SAHAJA

YA, saya nak pesan 5 keping simkad Tone Wow, pada harga diskaun, RM60. Saya juga tak perlu bayar postage & akan mendapat 1 lagi tiket cabutan bertuah untuk memenangi emas “GOLD Bar”.

atau…

10 Keping Simkad

RM120 SAHAJA

YA, saya nak pesan 10 keping simkad Tone Wow pada harga diskaun, RM120. Saya juga tak perlu bayar postage & akan mendapat 3 lagi tiket cabutan bertuah untuk memenangi emas “GOLD Bar”.